Product Preview
Handle

Țiglă metalică Iberic

Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică IBERIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice

MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală 0,45 - 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală
1180 mm
Lățime utilă de acoperire
1080 mm
Lungimea modulului 350 / 400 mm
Înălțime totală 47 mm
Greutatea pe suprafață
4 - 5 kg/mp
Înclinația minima
8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios
10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat 15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat
30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata de viață
60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Fișă tehnică

Ghid montaj

Portofoliu

Condiții depozitare, manipulare

Certificat garanție

Cum să-ți alegi acoperișul în 5 pași

Gamă de culori pentru Țigla metalică Iberic

Finisaj Lucios

10 ani garanție

Culoare și coroziune

3000

3005

3009

3011

5010

6005

7016

7024

8003

8004

8017

9002

9005

9006

Finisaj Mat

15 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3009

6005

6020

7016

7024

8004

8017

8019

9005

Finisaj Grande Mat

30 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3011

6005

7011

7024

8004

8017

8019

9005

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

Solicită ofertă

Completati formularul și veți fi contactat în cel mai scurt timp.

Recomandăm activarea locației pentru precizie îmbunătățită.


Fișire acceptate: PDF, JPG și PNG, maximum 5MB

Alege inovaţia sistemului de îmbinare al ţiglelor metalice model Iberic şi redu costul final al lucrării

Faza montării acoperişului poate fi o etapă destul de problematică în cadrul procesului de construcţie a unei locuinţe pentru că presupune luarea unor decizii de perspectivă. Nu doar parte integrantă şi indispensabilă din structura casei, acoperişul este de asemenea şi unul dintre elementele cele mai încercate de capriciile vremii pe termen lung, ceea ce îl facem extrem de vulnerabil la condiţiile climatice. Din acest motiv este bine ca materialele pe care le folosiţi pentru a vă proteja locuinţa să fie durabile şi de calitate. Tehnologia modernă de care ne folosim pentru a produce ţiglele metalice model iberic poate fi un avantaj remarcabil pentru locuinţa dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât raportul calitate-preţ va fi un alt atu important care vă va uşura alegerea.

Materialele de calitatea, producerea lor şi tehnologiile folosite au antrenat dintotdeauna costri ridicate care s-au răsfrânt, inevitabil, asupra cumpărătorului, de multe ori descurajându-l. Însă pentru că aceste costuri sunt indispensabile menţinerii calităţii, am elaborat pentru ţiglele metalice de tip iberic un sistem de îmbinare inovativ care să reducă substanţial costul montajului prin suprarunerea modulelor de ţiglă în ambele laterale. În acest fel veţi putea beneficia de un preţ mai mic al lucrării fără ca acesta să afecteze în vreun fel calitatea superioară a ţiglei care vă va proteja locuinţa.

Beneficiază de toate avantajele calităţii fără costuri suplimentare

Fie că optaţi pentru o grosime de 0, 45 mm tablă de oţel sau pentru una de 0,60 mm veţi beneficia de aceeaşi tehnologie modernă şi inovativă de fabricare care transformă ţigla metalică model Iberic într-o achiziţie nu doar rentabilă, dar şi de calitate. Iar de acest lucru vă asigurăm nu numai prin garanţia de zece ani pentru caracteristicile de  culoare şi coroziune pentru finisajul lucios sau de treizeci de ani în cazul finisajului GrandeMat, dar şi prin caracteristicile sale tehnice.

Prin tehnologia multistrat, nouă straturi distincte de acoperire încadrează de o parte şi de cealaltă nucleul de oţel, stratul de zinc protejând împotriva coroziunii pe amble părţi, iar cel de poliester asigurând izolarea exterioară. În felul acesta ţigla metalică de tip iberic devine extrem de rezistentă la toţi factorii de mediu, de la umiditate până la radiaţii UV. Iar în ceea ce priveşte dimensiunile şi profilul acesteia, înălţimea cutei de ambutisare este de 25 mm, înălţimea totală de 47 mm, iar lăţimea totală de 1180mm în timp cea lăţimea utilă de acoperire este de 1080. Iar greutatea pe suprafaţă este de 4/5 kg. 

Împreună, toate aceste caracteristici conferă acoperişului tău o durată de viaţă estimată la 60 de ani şi o protecţie optimă casei tale. Şi, în plus, aduce şi un plus de stil imobilului, având un design care îmbină clasicul cu modernul, fiind potrivită şi pentru case moderne, dar şi pentru clădiri istorice. Aşa că indiferent dacă proiectul tău s-a clădit de la zero sau dacă ai ales să readuci la viaţă o casă cu istorie, ţiglele metalice Iberic vor fi o alegere inspirată din toate punctele de vedere: tehnic, financiar şi vizual.