Product Preview
Handle

Țiglă metalică Balcanic

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică BALCANIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Caracteristici tehnice

MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală 0,45 - 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală
1180 mm
Lățime utilă de acoperire
1080 mm
Lungimea modulului 350 / 400 mm
Înălțime totală 47 mm
Greutatea pe suprafață
4 - 5 kg/mp
Înclinația minima
8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios
10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat 15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat
30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață
60 de ani, rezistență la variațiile de temperatură

Fișă tehnică

Ghid montaj

Portofoliu

Condiții depozitare, manipulare

Certificat garanție

Cum să-ți alegi acoperișul în 5 pași

Gamă de culori pentru Țiglă metalică Balcanic

Finisaj Lucios

10 ani garanție

Culoare și coroziune

3000

3005

3009

3011

5010

6005

7016

7024

8003

8004

8017

9002

9005

9006

Finisaj Mat

15 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3009

6005

6020

7016

7024

8004

8017

8019

9005

Finisaj Grande Mat

30 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3011

6005

7011

7024

8004

8017

8019

9005

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

Solicită ofertă

Completați formularul
și va vom contacta cu
o oferta in cel mai
scurt timp.

Recomandăm activarea locației pentru precizie îmbunătățită.


Fișire acceptate: PDF, JPG și PNG, maximum 5MB

De ce acoperişurile din ţiglă metalică model Balcanic sunt o investiţie în viitor

Fiecare casă are nevoie de un acoperiş şi, cu atât mai mult, de unul trainic şi rezistent care pe de o parte să asigure protecţie totală imobilulului pe termen lung, iar pe  de alta să transforme efortul depus într-o investiţie profitabilă. Iar pentru că ţiglele metalice marca Bilka sunt concepute secial pentru a garanta toate acestea, alegerea acestora va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitorul oricărei locuinţe.

Utilizând cele mai moderne şi actuale tehnologii de fabricare, ţiglele metalice model Balcanic  dispun  de caracteristici care nu numai că le recomandă drept cele mai inspirate alegeri pentru orice acoperiş, dar le şi plasează în topul celor mai performante materiale de construcţii. În primul rând datorită calităţilor intrinseci ale acestor materiale, dar şi eficienţei pe care o generează acestea şi care se traduce deopotrivă printr-o protecţie sporită în faţa condiţiilor de mediu şi în faţa variaţiilor de temperatură, dar si printr-o longevitate remarcabilă. Şi chiar şi printr-un raport avantajos preţ-calitate.

Extrem de rezistente şi uşor de montat, ţiglele metalice în stil Balcanic se vor dovedi o alegere profitabilă din toate punctele de vedere, fiind pe cât de aspectoase pe atât de trainice şi de performante. Cele zece straturi de acoperire din care se compun le conferă acestora capacitatea de a asigura o izolare perfectă a casei în partea superioară, dar, simultan, şi ventilaţia necesară şi longevitatea acoperişului.

Alege să investeşti în performanţă optând pentru un acoperiş din ţiglă metalică

Pe de o parte pentru că fiecare strat are o funcţie de protecţie bine stabilită şi eficientă, iar pe de alta pentru că împreună crează un adevărat scut deopotrivă în faţa intemperiilor vremii, dar şi în faţa trecerii timpului.

Printre cei mai mari duşmani şi, poate, chiar cel mai nociv dintre factorii responsabili de îmbătrânirea şi degradarea accelerată a unui acoperiş este umiditatea, ceea ce înseamnă că un acoperiş eficient trebuie să asigure o protecţie superioară în faţa acestei ameninţări constante. Din acest motiv ţiglele metalice model Balcanic dispun de o protecţie consistentă împotriva umidităţii, straturile constitutive fiind atent gândite să protejeze deopotrivă acoperişul de o eventuală degradare, dar şi oţelul din care sunt confecţionate de coroziune. 

Stratul de oţel, disponibil în varii grosimi, de la 0,45 mm la 0,6mm, este protejat de ambele părţi de straturi de zinc care împiedică coroziunea acestuia, maximizându-se astfel durata de viaţă a unui astfel de acoperiş. Plus că rezistenţa intrinsecă a oţelui contribuie activ la rezistenţa zilnică a acoperişului în faţa tuturor ameninţărilor externe, ceea ce, din nou, garantează o mare longevitate pentru toate acoperişurile realizate din acest tip de ţiglă. Inclusiv pentru cele care întrebuinţează ţigla metalică model Balcanic şi a căror durată de viaţă ajunge la 60 ani. 

Disponibilă în varii nuanţe de culore, cu specificaţii tehnice la alegere şi cu finisaje care beneficiază şi ele de garanţii de culoare şi coroziune de zeci de ani, ţigla metalică în stil balcanic va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitor. Şi încă într-unul sigur în care case dumneavoastră va beneficia de cea mai bună protecţie.