Britanic

Product Preview
Handle

Țiglă metalică Britanic

Invelitorile Britanic si Britanic Retro sunt profilate din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică Britanic poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 4500 mm. Varianta Britanic Retro poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 8000 mm.

În ceea ce privește variantele de producție, modelul Britanic poate fi realizat atât în varianta Retro (fără ambutisare) cât și profilată (cu ambutisare) facilitând astfel utilizarea lui atât pentru placarea fațadelor cât și pentru acoperișuri, în funcție de varianta selectată.

Britanic este un model de țiglă ce se remarcă printr-un design modern, minimalist și simpu ce înglobează o tehnologie care se măsoară în decenii.

Sistemul de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, facilitând astfel considerabil procesul de montaj și diminuând totodată costurile aferente.

Britanic Retro

Product Preview
Handle
Caracteristici tehnice
ModelBRITANICBRITANIC RETRO
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală 0,45 - 0,6 mm
0,45 - 0,6 mm
Lățime totală 1215 mm
1215 mm
Lățime utilă de acoperie1160 mm
1160 mm
Lungimea modulului 350 / 400 mm
-
Înălțime totală 40 mm
11,5 mm
Greutatea pe suprafață 4 - 5 kg / mp
4 - 5 kg / mp
Înclinația minima
15°
15°
Garanție finisaj lucios
10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat 15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat 30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață 60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură
60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Britanic

Britanic Retro

Fișă tehnică

Ghid montaj

Portofoliu

Condiții depozitare, manipulare

Certificat garanție

Cum să-ți alegi acoperișul în 5 pași

Gamă de culori pentru Țigla metalică Britanic:

Finisaj Lucios

10 ani garanție

Culoare și coroziune

3000

3005

3009

3011

5010

6005

7016

7024

8003

8004

8017

9002

9005

9006

Finisaj Mat

15 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3009

6005

6020

7016

7024

8004

8017

8019

9005

Finisaj Grande Mat

30 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3011

6005

7011

7024

8004

8017

8019

9005

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

Solicita ofertă

Completați formularul și veți fi contactat in cel mai scurt timp.

Recomandăm activarea locației pentru precizie îmbunătățită.


Fișire acceptate: PDF, JPG și PNG, maximum 5MB

Ce înseamnă protecţia unei locuinţe folosind ţiglele metalice model Britanic

Rolul unui acoperiş este, fără doar şi poate, acela de a proteja locuinţa pe care o acoperă. Însă de cele mai multe ori atunci când vine vorba despre această protecţie sensul său se reduce cel mai adesea la acela de a iozola interiorul clădirii pe care o deserveşte de fenomenele meteo dezagreabile şi de potenţialele efecte nocive ale acestora. Acestea sunt funcţiile care definesc în mod uzual protecţia pe care trebuie să o confere un acoperiş şi tot ele sunt şi cel mai adesea luate în calcul atunci când se alege tipul de acoperiş optim pentru o anumită clădire. Însă pentru sistemele de acoperişuri marca Bilka protecţia casei înseamnă mai mult de atât.

Ţiglele metalice se bucură de o popularitate în creştere de foarte multă vreme datorită, în primul rând, sistemului practic şi facil de instalare, dar şi durabilităţii şi rezistenţei pe care o conferă acoperişului. Şi, la fel, şi ţigla metalică de tip Britanic care se numără din ce în ce mai des printre materialel agreate de cei mai mulţi constructori. Profilată din oţel de grosime între 0,45 mm şi 0,60 mm, ţigla metalică de tip Britanic beneficiază şi ea de toate avantajele tehnologiei multistrat care protejeză deopotrivă oţelul din compoziţie împotriva coroziunii prelungind viaţa acoperişului, dar şi casa de ameninţările vremii. Zincate pe ambele feţe şi protejată de un strat de PVC la exterior, aceasta face faţă cu brio tuturor provocărilor meteorologice şi, totodată, trecerii timpului.

Durata de viaţă a unui acoperiş realizat din ţiglă metalică este estimată la aproximativ 60 de ani, iar acest lucru se datorează în special acestor straturi multiple care, împreună, crează condiţiile de protecţie optime deopotrivă pentru ţigla în sine, dar şi pentru locuinţa căreia îi asigură o izolare perfectă.

Protejează-ţi casa din toate punctele de vedere folosind ţiglele metalice de tip Britanic

Însă mai mult decât atât şi tot datorită tehnologiei de ultimă oră pe care o foloseşte, ţigla metalică model Britanic protejează casa şi în faţa supraîncărcării pe structură. Având o greutate mică, de numai 4-5 kg pe mp, nu pune presiune pe structura de rezistenţă a casei protejând-o astfel şi de o eventuală suprasarcină. Tocmai pentriu că sistemele de acoperişuri marca Bilka sunt concepute să asigure o protecţie totală, adică protecţie din toate punctele de vedere, nu numai din cel al ameninţărilor exterioare.

Aşadar, uşor de montat şi avantajoase în ceea ce priveşte raportul preţ-calitate, ţiglele metalice de tip Britanic pe care vi le oferim îţi vor apăra perfect locuinţa în faţa ameninţărilor meteo, protejând-o simultan şi de o eventuală suprasolicitare a structurii de rezistenţă. Aşa că dacă vă doriţi o astfel de protecţie completă a casei dumneavoastră, alegerea ţiglelor metalice model Romanic poate fi cea mai bună alegerea. Cu atât mai mult cu cât vă vor apăra, cu siguranţă, de orice critică estetică, având un design extrem de inspirat care va conferi casei dumneavoastră şi un plus de stil, indiferent dacă sunteţi adeptul ingeniozităţii moderne sau, din contră, protectorul stilului clasic sau tradiţional.