Product Preview
Handle

Țiglă metalică Gotic

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică GOTIC se produce într-o gamă variată de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.

Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice

MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală 0,45 - 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală
1180 mm
Lățime utilă de acoperire
1100 mm
Lungimea modulului 350 / 400 mm
Înălțime totală 47 mm
Greutatea pe suprafață
4 - 5 kg/mp
Înclinația minima
8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios
10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat 15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat
30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata de viață
60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Fișă tehnică

Ghid montaj

Portofoliu

Condiții depozitare, manipulare

Certificat garanție

Cum să-ți alegi acoperișul în 5 pași

Gamă de culori pentru Țiglă metalică Gotic

Finisaj Lucios

10 ani garanție

Culoare și coroziune

3000

3005

3009

3011

5010

6005

7016

7024

8003

8004

8017

9002

9005

9006

Finisaj Mat

15 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3009

6005

6020

7016

7024

8004

8017

8019

9005

Finisaj Grande Mat

30 ani garanție

Culoare și coroziune

3005

3011

6005

7011

7024

8004

8017

8019

9005

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

Solicită ofertă

Recomandăm activarea locației pentru precizie îmbunătățită.


Fișire acceptate: PDF, JPG și PNG, maximum 5MB

Pentru case cu personalitate există ţigle metalice cu personalitate

Nicio casă nu este completă fără un acopeiş. Iar pentru că acest lucru este valabil deopotrivă din punct de vedere tehnic şi funcţional, dar şi estetic, alegerea ţiglelor metalice care să întregească aspectul casei poate fi o sarcină provocatoare. Pentru că trebuie să combine calităţile tehnice cu cele estetice pentru a asigura deopotrivă protecţia de care are nevoie orice casă, dar şi stilul care să confere personalitate imobilului. Din acest motiv ţiglele metalice model Gotic au fost special create pentru a satisface toate aceste necesităţi în cel mai optim mod. Rezistente, de calitate şi cu un design inspirat de arhitectura gotică, acestea pot fi cea mai bună soluţie deopotrivă pentru o locuinţă modernă, dar şi pentru reabilitarea unei clădiri încărcate de istorie.

Pentru că fiecare casă este unică şi are propria sa personalitate şi propriile sale nevoi, gama de ţigle metalice marca Bilka este diversificată pe de o parte în funcţie de particularităţile tehnice ale clădirii, dar şi în funcţie de stilul acesteia în continuarea căruia trebuie să se plaseze orice acoperiş. În funcţie de particularităţile imobilului, caracteristicile ţiglelor metalice variază nu numai la nivel funcţional, dar şi la nivelul aspectului exterior, tocmai pentru ca alegerea modelului potrivit să acopere, cu adevărat, toate necesităţile. Iar dacă optaţi pentru modelul Gotic al ţiglelor metalice, locuinţa se va bucura simultan de o protecţie sporită în faţa ameninţărilor meteorologice, dar şi de o personalitate puternică care să o evidenţieze în orice context.

Ţiglele metalice model Gotic pun casa în valoare

Inspirate de unul dintre cele mai impunătoare stiluri arhitecturale, ţiglele metalice în stil gotic vor transforma orice clădire într-una cu peronalitate fără, însă, a face vreun compromis în ceea ce priveşte calităţile tehnice ale acoperişului. Astfel, veţi putea beneficia de un acoperiş remarcabil deopotrivă din punct de vedere al designului, dar şi al funcţionalităţii.

Ţiglele metalice de tip Gotic dispun de trei variante de grosimi ale tablei de oţel, de la 0,45 la 0, 60 mm, o lăţime totală a modulului de 1180 mm din care lăţimea utilă de acoperire este de 1100 mm şi o lungime de 300/400 mm. Iar în ceea ce priveşte cuta de ambutisare a cărei înălţimi contribuie la specificul stilistic al acestei ţigle, aceasta este de 25 mm, înălţimea totală a ţiglei fiind de 47 mm. Cu o greutate de doar 4-5 kg/mp şi cu un sistem de îmbinare inovativ care permite suprapunerea pe ambele părţi, acest tip de ţiglă va fi, de asemenea, şi uşor de montat, ceea ce se va reflecta şi la nivelul costurilor de montare, dar şi al timpului de execuţie al lucrării.  Iar în funcţie de finisajul ales, veţi putea beneficia de o garanţie de la 10 la 30 de ani pentru caracteristicile de culoare şi coroziune, durata de viaţă a unui acoperiş realizat din ţigle metalice model Gotic fiind de 60 de ani. Astfel, imobilul va avea parte de o protecţia optimă de care are nevoie simultan cu o personalitate pe măsură. Cu atât mai mult cu cât puteţi alege şi culoare potrivită, ţiglele metalice Gotic dispunând de 29 de nuanţe de culoare. Tocmai pentru ca acoperişul să fie perfect din toate punctele de vedere.