subcategorie

BILKA în campania România Fast Forward – reportaj realizat de Sergiu Voicu – Digi24
01 noiembrie 2017

Intreaga serie de reportaje realizate în campania România Fast Forward Digi24, aici: http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-fast-forward

Emisiune Smart Business – Cele mai recente planuri de dezvoltare ale companiei BILKA
24 august 2017

Smart Business este o emisiune care aduce în faţă reprezentanţii noii generaţii de antreprenori, cei care au avut curajul să dezvolte pe piaţa locală afaceri ieşite din tipar. Urmăriți ediția despre Bilka, în care sunt prezentate principalele evenimente din dezvoltarea companiei, dar și planurile pentru următorul deceniu.

Sursa video:

http://www.businessmagazin.ro/smart-business/

Spot TV BILKA 2017
01 august 2017

Nu știm cum va fi peste 60 de ani, dar un lucru e sigur, acoperișul BILKA – tot ca acum va arăta!

Interviu ZF Live: Horațiu Țepeș despre BILKA si piata de acoperisuri in 2016
06 iulie 2017

BILKA, liderul pieței de acoperișuri, își menține și în primul semestru al anului 2017 trendul de creștere din anii anteriori, atingând afaceri de 147 milioane de lei, mai mult cu 54% față de aceeași perioadă a anului trecut.Rezultatele se datorează în principal creșterii cererii și proiectului investițional de 10 milioane de euro demarat de companie în 2014 și finalizat în 2016.

Interviu ZF Live: Horațiu Țepeș despre evoluția BILKA și a pieței de acoperișuri
13 noiembrie 2015

BILKA estimează pentru acest an afaceri de 180 mil. lei. Horaţiu Țepeş simte o revigorare a pieţei construcţiilor în acest an, cu circa 10%, apreciind că pe nişa pe care activează el mai este mult loc de dezvoltare, privind comparativ la ţările din jur. Aflați mai multe în materialul Video.

Spot TV BILKA 2015
10 septembrie 2015

Interviu BILKA, la WS360: Piața revine din nou spre optimism.
01 mai 2015

Află care sunt principalele probleme cu care se confruntă piața construcțiilor în 2015, care sunt planurile BILKA pe piață și care a fost cheia succesului în business urmărind emisiunea Wall-Street 360.

Capital TV – Oameni de Top
25 iunie 2014

Invitat în studioul Capital TV, Horațiu Țepeș, proprietar BILKA, vorbește despre secretul succesului companiei pe care o deține și o conduce. Forța de muncă, voința și caracterul sunt doar câteva dintre trasăturile pe care echipa BILKA le are, echipă care a condus compania în fruntea producătorilor români de acoperișuri.

Despre pașii câștigători dar și despre viitorul BILKA aflați mai multe în materialul Video.

Fabrica BILKA Brasov
20 decembrie 2013

Reportajul realizat de TV Făgăraș și difuzat în cadrul emisiunii Familia Acasă ne prezintă fabrica BILKA de la Brașov, procesul de producție și un interviu exclusiv cu Horațiu Țepeș, proprietarul BILKA. Cum a ajuns BILKA în doar câțiva ani liderul pieței de acoperișuri care până nu demult era dominată de concerne străine, aflați în materialul video.

Capital TV – Linii de dialog
15 octombrie 2013

Vă invităm să vizionați reportajul realizat de echipa Capital TV la fabrica BILKA din Brașov. Despre producția companiei dar și despre cum a luat naștere BILKA aflați în materialul video.