Articol wall-street.ro – BILKA inregistreaza afaceri in crestere cu peste 50% in primul semestru. Planurile celui mai mare producator de acoperisuri

BILKA, cel mai mare producator de acoperisuri la nivel local, a inregistrat in primele 6 luni ale anului afaceri de 69 milioane lei, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform estimarilor companiei, 1 din 4 acoperisuri metalice vandute in prima jumatate a anului a fost achizitionat de la BILKA.

„Am avut in primele 6 luni ale anului afaceri cat am nregistrat in primii patru ani de activitate (2007-2010) cumulat. Aceasta performanta vine ca urmare a maturizarii investitiilor de peste 9 milioane de euro realizate in cei 8 ani de activitate. Totusi, o contributie decisiva la cresterea afacerilor a fost reprezentata de infrastructura interna a companiei, de sistemul de management care a gestionat eficient resursele existente si a fructificat investitiile realizate. Consider ca fara acest aspect, capacitatea de productie, investitiile si gama de produse si servicii, ajung sa nu fie suficiente intr-o piata concurentiala”, a declarat Horatiu Tepes, proprietar Bilka.

Cititi articolul integral pe: wall-street.ro