Articol businessmagazin.ro – Plus 55% şi o nouă linie de producţie pentru Bilka, în primele şase luni

BILKA, liderul pieţei de acoperişuri, a înregistrat în primele 6 luni ale lui 2015 afaceri de 69 milioane lei, în creştere cu 55% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

La sfârşitul lunii iunie compania a pus în funcţiune o nouă linie de producţie, dublând astfel capacitatea de producţie pentru ţigla metalică Balcanic. Această investiţie face parte din programul investiţional demarat la începutul anului trecut, care se ridică la aproximativ 7 milioane de euro şi se va finaliza în 2016.

„Ne-am propus să putem onora orice comandă în doar 24 de ore. Astfel, pentru a respecta acest angajament, odată cu creşterea cererii suntem nevoiţi să creştem şi capacitatea de producţie. În a doua jumătate a anului vom instala alte 7 noi linii de producţie şi vom lansa şi 3 noi modele de ţiglă metalică. Diversificarea gamei de produse va duce atât la creşterea afacerilor Bilka cât şi la creşterea întregii pieţe de acoperişuri. Investiţiile sunt susţinute din fonduri proprii, credite bancare şi peste 3 milioane lei din fonduri europene”, precizează Horaţiu Ţepeş.

Cititi articolul integral pe: businessmagazin.ro