BILKA STEEL SRL A DESCHIS UN NOU SEDIU LA SIBIU – 01/06/2010

Bilka Steel Srl a initiat un proiect de extindere la nivel national astfel pe langa Brasov, Cluj-Napoca, Fagaras, anunta o noua locatie – SIBIU.

Noul punct de lucru prezinta o vizibila extindere comerciala, insa reprezinta si o solutie la cerintele pietei, facand mai usoara gasirea furnizorului. In conditiile unui mediu concurential mai puternic, Bilka Steel Srl reuseste sa inregistreze o crestere substantiala, astfel noul punct de lucru prezinta eficientizarea activitatii. Bilka Steel – un nou brand dar si un important jucator pe piata constructiilor la nivel national, propune investitii pe termen lung eficientizand piata muncii dar si imaginea societatii.

Adresa noului punct de lucru:
Sibiu, Romania
Sos. Alba Iulia nr. 110
Tel: +40 (0)269.227.676
Fax: +40 (0)269.227.636
Mob: +40 (0)737 000 765
E-mail: sibiu@bilka.ro

DESPRE BILKA STEEL:
Parcursul nostru a început în anul 2005 atunci când am pus bazele Bilka. Societatea nostră produce şi comercializează produse din tablă pentru construcţii metalice, precum Ţiglă Metalică, accesorii pentru acoperiş asigurând perioade rapide de livrare şi un cost scăzut al produselor.

De asemenea, compania noastră vă pune la dispoziţie o gamă completă de jgheaburi, burlane şi accesorii la preţuri competitive din materiale de calitate superioară.

Astfel, Bilka Steel oferă în mod eficient Sisteme Complete pentru Acoperişuri.