Product Preview
Handle

Cserepeslemez

A cserepeslemez, vagy köznyelven tetőcserép lemez vagy egyszerűen tetőlemez, összesíti mindezeket a jellemzőket, így teljesen szabadon lehet színt és kivitelezést választani. A fémcserép egy másik fontos tulajdonsága, hogy ívelt vagy rendkívül meredek felületekre is felszerelhető.

Fémcserepes tető esetében különféle színek, klasszikus vagy modern árnyalatok, két végfedési lehetőség, fényes vagy matt felület, valamint számtalan kivitelezési elem közül választhatunk. Mindezt a szép és hatékony, időálló védelmet nyújtó tető érdekében.

Évtizedekben mérhető technológia – a Bilka cserepeslemez

,A technológiai innováció mindenkor a korszerűség mozgatórugója volt, hozzájárulva az életminőség javításához, és mivel ez az alapelv érvényes az építkezések területén is, a Bilka technológiának köszönhetően minden tető kiemelkedő teljesítményű, jelentősen hozzájárulva a lakás hosszú távú biztonságához. A BILKA tetőcserepek használatával minden tető teljes körű és hosszú időre szóló védelemmel rendelkezik az időjárás viszontagságai ellen, készen arra, hogy szembenézzen az időváltozásokkal.

Amikor a házépítés során ahhoz a ponthoz érünk, hogy ki kell választani a tető kialakításához szükséges anyagot és technológiát, számtalan lehetőség közül kell választani. Habár minden választásnak megvan a maga előnye, bizonyára a legelőnyösebb választásnak az a cserepeslemez bizonyul, amely hosszú időn keresztül megőrzi a tulajdonságait és jellemzőit. Így hát biztosak lehetnek abban, hogy a legjobbat választották lakásuk számára, azaz mindig elégedettek lesznek a választással, mivel az Önök rendelkezésére bocsátott fémcserepek a legkorszerűbb és innovációs technológiának felelnek meg, függetlenül a kiválasztott fémcserép-modelltől.

Magánlakás 2

Válasszon egy modern tetőt lakásának a Bilka márkájú cserepeslemezek közül!

Számos különböző BILKA cserepeslemez közül választhat a kívánt tető kivitelezéséhez. Választhat 30 mm magas profilú Bilka fémcserepet vagy akár alacsony profilú tetőlemezt, mindkét oldalon történő csatlakozással, ami nemcsak a felszerelést könnyíti meg, hanem a beépítési költségeket is csökkenti. Választhat a 0,40 mm és 0,60 mm közötti különböző vastagságú, valamint az 500 mm és 7000 mm közötti lemezhosszúságú, cinkkel bevont acélból előállított fémcserepek közül. Vagy választhatja a klasszikus fémcserepet, amelynek a beépítési átfedése 150 mm a vastagságtól vagy hosszúságtól függetlenül.

Bármilyen cseréptípusra lenne szüksége és függetlenül az Ön számára legelőnyösebb típustól, a minőség állandó lesz minden választás esetén, azaz kiemelkedő minőségnek örvendhet, amellyel hosszú időn át elkerülheti a költséges beavatkozásokat. Egyrészt azért, mert ezeknek a tetőknek a várható élettartamát 60 évre becsüljük, másrészt pedig azért, mert, a választott kialakítás függvényében, 10 és 30 év közötti szín- és korrózióállósági garanciát biztosítunk. Egyszóval, ha kiválasztott egy ilyen tetőt, nyugodt lehet, mert lakása tökéletesen szigetelt és hosszú ideig védett lesz az időjárás viszontagságai ellen. Mindez rendkívüli erőfeszítések nélkül. A mindkét oldali innovatív csatlakozási rendszernek köszönhetően, a BILKA fémcserépből kialakított tető felszerelése egyszerű és költséghatékony, ami nemcsak a felszerelési időt rövidíti le, hanem a költségeket is csökkenti.

Függetlenül attól, hogy egy klasszikus fémcserép modellt vagy egy sajátos építészeti stílusú fémcserepet választ, a BILKA fémtetők biztosítják háza számára a szükséges védelmet. Pontosan azért, mert a BILKA technológia évtizedekben mérhető.

icon-feature-life

Élettartam

A szakszerű útmutatásoknak megfelelően felszerelt cserepeslemez tetőnek az építmény teljes élettartamának végéig, legalább 50 – 60 évig ki kell tartania. A cserepeslemez ellenáll az esőnek, szélnek, havazásnak, penésznek, és ezeket a jelenségeket sértetlenül átvészeli.

icon-feature-lightweight

Súly

Ellenálló képességének és alacsony súlyának köszönhetően a fémcserép nagy eséllyel versenyezhet a legjobb tetőfedő címért. Egy 200 m2-es tető lefedésére 1000 kg-nyi fémcserépre van szükség, míg ez az érték hagyományos cserepek esetében eléri a 10 000 kg-ot.

icon-feature-waterproof

Vízszigetelő képesség

A fémcserepes elemek átfedéses és önfúró csavaros rögzítőrendszere tökéletes vízszigetelést biztosít, teljesen kizárva a víz beszivárgásának lehetőségét a tetőfedő lemez alá.

icon-feature-fireproof

Tűzállóság

Rendkívüli ellenálló képesség tűzterjedéssel szemben.

icon-feature-lightweight

Esztétikus

A tetőnek az épület szépségét kell kiemelnie. A fémcserép az egyetlen olyan tetőfedő megoldás, mely a színek, alapanyagok és formák széles választékát kínálja, ezért jól talál bármilyen jellegű építményhez, és összhangba hozható az építészeti stílussal.

Compoziția materialelor – sistemul de straturi

Fényes

1 PVC védőfólia: 50–200 μm vastagság (a megrendelésben külön kérhető)

2 bevonati rendszer: poliészter (PE), 25 μm

3 alapréteg: poliészter (PE), min. 5 μm

4 8 passziváló réteg

5 7 korróziógátló horganyréteg: 225 – 275 g/m²

6 acélmag

9 alapréteg: poliészter (PE), min. 7 μm

10 dripstop filc bevonat (a megrendelésben külön kérhető)

Matt

1 PVC védőfólia: 50–200 μm vastagság (a megrendelésben külön kérhető)

2 bevonati rendszer: poliészter (PE), 35 μm

3 alapréteg: poliészter (PE), min. 5 μm

4 8 passziváló réteg

5 7 korróziógátló horganyréteg: 225 – 275 g/m²

6 acélmag

9 alapréteg: poliészter (PE), min. 7 μm

10 dripstop filc bevonat (a megrendelésben külön kérhető)

GrandeMat

1 PVC védőfólia: 50–200 μm vastagság (a megrendelésben külön kérhető)

2 bevonati rendszer: poliészter (PE), 50 μm

3 alapréteg: poliészter (PE), min. 5 μm

4 8 passziváló réteg

5 7 korróziógátló horganyréteg: 275 g/m²

6 acélmag

9 alapréteg: poliészter (PE), min. 12 μm

10 dripstop filc bevonat (a megrendelésben külön kérhető)

Színválaszték

Alapárnyalatok

10 év garancia

Szín és korrózió

3000

3005

3009

3011

5010

6005

7016

7024

8003

8004

8017

9002

9005

9006

Matt árnyalatok

15 év garancia

Szín és korrózió

3005

3009

6005

6020

7016

7024

8004

8017

8019

9005

GrandeMat árnyalatok

30 év garancia

Szín és korrózió

3005

3011

6005

7011

7024

8004

8017

8019

9005

*A színek különböző képernyőkön eltérő színűek lehetnek. A biztonság kedvéért kérje a színskálát a BILKA forgalmazótól

Kérjen árajánlatot

Töltse ki az űrlapot, és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.