Több mint 300 tető opció

Garancia legfeljebb 30 évig

A legnagyobb tetőgyártó

Széles színválaszték

Ingyenes tanácsadás

Biztosított szállítás

A BILKA, amely piacvezető cég a tetőfedők terén, teljes tetőfedő-rendszerek, fém tetőcserepek, ereszcsatorna-rendszerek és tetőfedő kiegészítők gyártására szakosodott lakóépületek számára, de ugyanakkor hullámlemezt is gyárt ipari épületek számára. A BILKA minden évben megdönti az eladási rekordokat. A Romániában forgalmazott tetőszerkezetek közül minden negyedik BILKA márkájú.

A 2007-ben létesített BILKA gyár Brassóban (Braşov) található. Jelenleg Kelet-Európa legnagyobb tetőrendszer-gyára.

A teljes mértékben automatizált gyártósorokat a világszinten legkorszerűbb technológiákkal szereltük fel.

A BILKA sikere a szolgáltatások és termékek folyamatos fejlesztésére fordított kiemelt figyelemnek köszönhető, valamint annak, hogy munkatársaink és automatizált rendszerünk teljes összhangban dolgoznak annak érdekében, hogy folyamatosan és következetesen minőségi termékeket hozzanak létre.

“A BILKA sikere a szolgáltatások és termékek folyamatos fejlesztésére fordított kiemelt figyelemnek köszönhető”

A BILKA lakóépületeknek és ipari építményeknek szánt teljes tetőrendszerek (fémcserép, ereszcsatorna-rendszer és kiegészítők) gyártására és kifejlesztésére szakosodott. A BILKA minden évben megdönti az eladási rekordokat. Jelenleg Kelet-Európa legnagyobb tetőrendszer-gyára és a Romániában forgalmazott tetőszerkezetek közül minden negyedik BILKA márkájú.