BILKA pune la dispoziția clienților, pe lângă produsele standard pentru acoperiș, și produse auxiliare ce vin în ajutorul acestora, pentru un montaj de calitate. Un acoperiș complet și rezistent include atât elementele de bază necesare, precum țigla metalică și sistemul pluvial, cât și elementele secundare, care completează și facilitează un montaj durabil.

Banda_aerisire_streasina.jpg

BANDĂ AERISIRE STREAȘINĂ

Banda de aerisire streașină are rolul de a permite intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare și se montează de-a lungul liniei streșinii.

Detalii tehnice:

 • Lățime: 100 mm
 • Culoare: maro

Banda anti-pasari.jpg

BANDĂ ANTI-PĂSĂRI

Acest produs este utilizat pentru a împiedica formarea unor cuiburi de păsări, eliminând astfel riscul producerii coroziunilor pe suprafețele acoperișului, dar și cel de contaminare cu diferiți paraziți.

Detalii tehnice:

 • Suport policarbonat
 • Lungime: 345 mm

Banda_coama.jpg

BANDĂ DE COAMĂ

Bandă rigidă, permeabilă la vaporii de apă, sub forma a două benzi cutate de aluminiu, conectate printr-un material geotextil de înaltă rezistență. Produsul este prevăzut pe lateralele rigide, pe toată lungimea, cu benzi adezive de butil, pentru a asigura o fixare rezistentă.

Alte caracteristici: permite o ventilare eficientă a acoperișului; nu permite precipitațiilor sau păsărilor/insectelor să patrundă sub învelitoare; suprafața cutată și benzile adezive facilitează montajul pe orice tip de învelitoare

Detalii tehnice:

 • Culoare: Cărămiziu (RAL 8004), Gri (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Negru (RAL 9005)
 • Lungime: 5000 mm
 • Necesar pe metru liniar: 1 rola / 5 ml
 • Lățime : 310 / 230 mm

Banda universala de etansare.jpg

BANDĂ UNIVERSALĂ DE ETANȘARE

Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare.

Pieptan_streasina.jpg

PIEPTĂN STREAȘINĂ

Pieptenele streașină se montează sub învelitoare, de-a lungul liniei streșinii, pentru a asigura ventilarea acoperișului, dar și protecția împotriva păsărilor sau insectelor mari. Produsul urmărește conturul interior al țiglei și se fixează cu șuruburi sau cuie.

Detalii tehnice:

 • Lungime: 1 m
 • Culoare: maro

Pieptan_aerisire_ventilatie.jpg

PIEPTĂN AERISIRE CU VENTILAȚIE

Pieptănul de aerisire cu ventilație are rolul de a asigura intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare. Acesta se montează de-a lungul liniei streșinii, urmărind conturul interior al țiglei.

Detalii tehnice:

 • Lungime: 1 m
 • Culoare: maro

Banda Bituminoasa_tigla.jpg

BANDĂ BITUMINOASĂ

Bandă flexibilă auto-adezivă izolatoare, recomandată pentru hidroizolare și protecție anti-umezeală.

Dimensiuni:

 • 7,5 cm x 10 ml
 • 10 cm x 10 ml
 • 15 cm x 10 ml
 • 30 cm x 10 ml

Banda Bituminoasa_Retro.jpg

BANDĂ BUTILICĂ

Banda butilică este utilizată pentru etanșarea îmbinărilor in domeniul sistemelor de acoperis, dar si ca bariera impotriva apei si prafului, fiind aderenta la o gama larga de materiale.

mastic_profesional_etansare.jpg

MASTIC ETANȘARE PREMIUM

BILKA propune mastic premium pentru etanșarea acoperișului, Hybrid Polymer cu zinc, produs pentru a rezista intemperiilor la care este supus un acoperiș. Masticul de etanșare mai este folosit și la etanșarea sistemului pluvial.

tub_silicon_bilka.jpg

MASTIC ETANȘARE UNIVERSAL

BILKA propune silicon pentru etanșarea acoperișului, produs pentru a rezista intemperiilor la care este supus un acoperiș din țigle metalice. Siliconul de etanșare mai este folosit și la etanșarea sistemului pluvial.

Clema_fixa.jpg

CLEMĂ MOBILĂ

Clema mobilă este utilizată pentru montajul tablei fălțuite, venind în completarea clemei fixe, acestea completându-se pentru un montaj corect al acestei învelitori.

clema_mobila.jpg

CLEMĂ FIXĂ

Clemă utilizată pentru montajul tablei fălțuite, pentru fixarea acestei învelitori.

spray_retus3.jpg

SPRAY RETUȘ

Este un produs auxiliar care se poate utiliza în zonele în care tabla a fost tăiată sau zgâriată, pentru a meține nuanța uniformă a țiglei. Acesta este o vopsea de retuș și este disponibil în nuanțele comercializate de către BILKA.

folie_covor_ventilare.jpg

FOLIE CU COVOR DE VENTILARE

Folie anticondens, acoperită cu strat de ventilare, sub formă de covor, având rol de reducere a zgomotelor. Această folie este utilizată în montajul tablei fălțuite și al învelitorii Retro Panel.

covor_ventilare.jpg

COVOR DE VENTILARE

Strat de ventilare, utilizat ca strat de separare între folia anticondens și învelitoare, pentru reducerea zgomotelor. Este utilizat în montajul tablei fălțuite și învelitorii Retro Panel.

cos_ventilare_img_balcanic_ral3009.jpg

COȘ PENTRU VENTILARE

Sistem complet utilizat pentru aerisirea și ventilarea acoperișului cu trecere profilată. Pachetul contine coş de ventilare, adaptor profilat prevăzut cu bandă butilică de etanşare si şuruburi în culoarea sistemului de ventilare.

Disponibil pentru toate modelele de tigla Bilka in culorile RAL 3009, RAL 7024, RAL 8004, RAL 8017, RAL 9005.

“Nu știm cum va fi peste 60 de ani, dar un lucru e sigur, acoperișul BILKA – tot ca acum va arăta!”

BILKA este o companie specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. BILKA înregistrează vânzări record an de an. În 15 ani de activitate BILKA a acoperit peste 635.000 de case. 1 din 4 acoperișuri comercializate în România este marca BILKA.