Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Bemutatkozik a Bilka
Ajánlat kérés
Legyen a Bilka barátja a Facebook-on Legyen a Bilka barátja a Facebook-on Látogasson meg a YouTube-on Látogasson meg a YouTube-on Látogassa meg a Bilka blogot Látogassa meg a Bilka blogot

Bemutatkozik a Bilka

A BILKA lakóépületeknek és ipari építményeknek szánt teljes tetőrendszerek (fémcserép, ereszcsatorna-rendszer és kiegészítők) gyártására és kifejlesztésére szakosodott, 100%-ban román magántulajdonban levő vállalat. A BILKA Románia első számú tetőrendszer gyártója, és évről évre újabb értékesítési rekordokat dönt meg. 11 éves létezése során a BILKA több mint 200 000 házat fedett be.

A 2007-ben létesített BILKA gyár Brassóban (Braşov) található. Jelenleg gyártócsarnokaink és raktáraink összterülete 140 000 m2. Teljes mértékben automatizált gyártósorainkat világszinten a legkorszerűbb technológiákkal szereltük fel.

A BILKA sikere a szolgáltatások és termékek folyamatos fejlesztésére fordított kiemelt figyelemnek köszönhető, valamint annak, hogy munkatársaink és automatizált rendszerünk teljes összhangban dolgoznak annak érdekében, hogy folyamatosan és következetesen minőségi termékeket hozzanak létre.

 

A cég története


2016

A BILKA új fémcserép modellt vezet be - BILKA ROMANIC. Csapatunk tovább bővül, immár 220 munkatársunk van.

2015

Két új fémcserép modellt vezettünk be - BILKA IBERIC és GOTIC. 8 új gyártósort vásároltunk és szereltünk be fémcserép, tetőtartozékok és csatornarendszerek gyártására Új gyártósort nyitottunk meg a BALCANIC fémcserép gyártására Az év végéig 5,5 millió m2 tetőburkolatot gyártottunk le és forgalmaztunk. Bevezettük a QUARTZ kikészítést, 4 színváltozatban

2014

Beruházási terve keretében megvásárolja a brassói Romlag ingatlanjait. A gyártóterek, raktárterek és irodahelyiségek összterülete eléri a 45 000 m2-t. Cégünk két új CLASIC fémcserép-gyártósort avat fel, ami a gyártókapacitás 60%-os növekedéséhez vezet. Cégünk megerősíti piacvezető helyét, és az évet több mint 4 millió m2-nyi fém tetőfedő gyártásával és értékesítésével zárja.


2013

Áprilisban a BILKA egy új 17 500 m2-nyi gyártófelületet és 1000 m2-nyi irodateret biztosító telephelyre költözik. Cégünk megdönti saját csúcsát, és az évet több mint 3,2 millió m2-nyi fém tetőfedő gyártásával és értékesítésével zárja.


2012

A BILKA Steel a legnagyobb román fém tetőfedő gyártójává válik, 2 256 448 m2-nyi fémcserép értékesítésével. Ugyanebben az évben cégünk egy új terméket vezet be kínálatába: a Retro PANEL-t. Ebben az évben éri el a nyugat-európai országokba exportált volumen a jelentős szintet.

2011

Megkezdődik a Balcanic fémcserép, valamint a fémcserép 21 színváltozatban való gyártása, ami bármely más romániai cég kínálatát felülmúlja. A cég az évet látványos eredménnyel zárja: forgalma 46,5 millió lej, több mint 8000 lefedett ház.


2010

Megindul az export az EU tagállamai és a volt Szovjetunió utódállamai felé. Járműflottánk bővül.


2009

Cégünk megvásárolja első hullámlemez-gyártósorát, és megkezdi annak gyártását.


2008

Cégünk megvásárolja első fémcserép- és tetőkiegészítő-gyártósorát. A gyár még Brassóban van, és a gyár összterülete 4500 m2. A cég egyetlen teméke a CLASIC fémcserép, 8 színváltozatban.


2007

Létrejön a BILKA Steel, mely eleinte fémcserép-forgalmazóként tevékenykedik.

Gyártás

Megrendelés-orientált, ezért a legyártott panelek az ügyfél igényeinek megfelelő hosszban kerülnek legyártásra, és ezáltal minimálisra csökken az anyagveszteség.

A BILKA az ügyfél által rendelkezésére bocsátott vázlatok és tervek alapján ingyen elkészíti a szerelési tervrajzot, ingyen segít a legmegfelelőbb tetőmodell vagy hullámlemez kiválasztásában, a kikészítési elemek kiválasztásában, a részletek és szükséges módosítások kidolgozásában.


A BILKA garancia

A végtermék minősége elsősorban az alapanyagok minőségétől függ, ezért ezek kiválasztásában rendkívül gondosan kell eljárni. A BILKA által gyártott tetőrendszerekre és poliészter-bevonatú hullámlemezekre cégünk 10 éves szín- és korrózióállósági garanciát vállal. Ezt az alapanyagokat gyártó cégek is vállalják.


Cégünk csúcsminőségű alapanyagokat használ:

  • vastagság: 0,30 mm - 2,5 mm;
  • horganyzás: Z225 - Z275 g/mp;
  • poliészter-alapú festékbevonat: 25 µm - 200 µm.

 

Fő beszállítóink:

Furnizori Bilka

 

ArcelorMittal, Marcegaglia, SSAB Swedish Steel si United States Steel.

 

Vissza