BILKA Ereszcsatorna-rendszer
21.12.2020

A BILKA ereszcsatorna-rendszer mindkét oldalán tökéletes időállóságot biztosító, többrétegű bevonattal védett tűzihorganyzott acélból készül.

Az elemek összeillesztési rendszere egyszerű, gyors és hatékony, továbbá megakadályozza, hogy a csapadék ráfolyjon az épület homlokzatára, beszivárogjon az épület alapzatába és falazatába, megóvva így a teljes építményt, ezáltal meghosszabbítva annak élettartamát.

Felszerelési útmutató fémcserép
08.01.2020

A fémcserép tetőlemezek a tetőkészítés korszerű megoldását képviselik, de ugyanakkor a hagyományos tetők gyors és egyszerű alternatívájának tekinthetők. Megfelelő, biztonságos és tartós felszerelésük érdekében kövesse a rendelkezésre álló oktatóvideóban bemutatott lépéseket.

Mikor és hogyan kell a festékjavító sprayt alkalmazni a tetőzeten
07.11.2018

Ha a tetőfedőre nem megfelelően visszük fel a terméket, idővel a spray típusú festékkel (nem megfelelően) bevont rész és a bevonat nélküli rész között színkülönbség alakul ki.

Környezetünkben mindannyian láthatunk a tetőfedőre nem megfelelően és túlzott mennyiségben felvitt spray festék miatt sérült tetőzeteket. A „Mikor és hogyan kell a festékjavító sprayt alkalmazni a tetőzeten” videóban a BILKA olyan tanácsokkal látja el, melyek betartásával csökkentheti a spray felviteli hibák miatt sérült tetőzetek számát.

BILKA T45 profillemez
24.07.2018

A T45 profillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. Kis lejtésű tetőknél és köztes mennyezeteknél használatos.

Ideális és gazdaságos megoldás raktárak, kereskedelmi központok, gyártócsarnokok, gazdaságok, silók, istállók, sportközpontok, sportcsarnokok stb. építésére és tatarozására.

BILKA T35 profillemez
24.07.2018

A BILKA T35 profillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül.

Csúcsminőségű alapanyagának köszönhetően főként kereskedelmi és ipari épületek homlokzatburkolataként használatos. Tetőfedésként is használható. Profilmagassága 35 mm.

BILKA T18 profillemez
24.07.2018

A T18 profillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül.

Főként homlokzatok, kerítések vagy mennyezetek kialakítására, de tetőfedésként is használatos.

BILKA T8 profillemez
24.07.2018

A T8 profillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül.

Főként homlokzatok, kerítések vagy mennyezetek kialakítására, de tetőfedésként is használatos.

A Bilka ereszcsatorna-rendszer szerelési útmutató
24.05.2018

Az ereszcsatorna-rendszer – más nevén szabályozott csapadékelvezetési rendszer vagy csapadékgyűjtő és -elvezető rendszer – szerepe, amint az a megnevezéséből is kitűnik, a tetőre eső csapadék összegyűjtése, és a szennyvízcsatorna rendszerbe való vezetése. Ezért a felszerelése rendkívül fontos tényező.

Profillemez BILKA
30.03.2018

A BILKA profillemez tűzihorganyzott acéllemezből készül, mely mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal rendelkezik.

Mind a tetőszerkezetekhez, mind belső és külső falaknál ajánljuk.

4 különböző vastagságú BILKA profillemez modellt kínálunk, 29 matt vagy fényes színárnyalatban.

BILKA ROMANIC cserép
30.11.2017

A ROMANIC cserép – fényes és matt változatú kivitelezés 0,50 és 0,60 mm vastagságú, horganyozott acélból készült (Z225-Z275), amely festékréteggel van borítva.

A ROMANIC fém cserepet 29 színváltozatban gyártják, ily módon minden egyes építmény részére kiválasztható a megfelelő tető megoldás.

Az innovatív csatlakozási rendszer engedélyezi a cserépmodulok oldali átlapolását, nagymértékben megkönnyítve ezzel a gyártást és az összeszerelési költségeket.

BILKA CLASIC cserép
29.11.2017

A CLASIC fémcserép 0,40 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal.

A CLASIC fémcserepet 29 matt és fényes színárnyalatban gyártjuk.

Rendkívül nagy méretű tetők esetében, ahol nem ajánlott egyetlen lemezzel lefedni a tetőt, két vagy több darab fém cserepeslemez használata szükséges.

Fém tetőfedők BILKA RETRO PANEL
24.11.2017

A tetőrendszerek gyártásának területén a hornyolt lemezből készült tetőlemezek a tetőkészítés korszerű megoldását képviselik, de ugyanakkor a hagyományos tetők gyors és egyszerű alternatívájának tekinthetők.

A hornyolt lemez jó választás úgy az átlagos házak, mint az új, illetve modern épületek befedésére is.

Rugalmassága révén a hornyolt tetőlemez rendhagyó épületek befedésére is használható.

BILKA BALCANIC cserép
15.11.2017

A BALCANIC 0,45 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal.

A BALCANIC fémcserepet 29 matt és fényes színárnyalatban gyártjuk.

Korszerű berendezésekkel gyártott elegáns és magas ellenálló képességű termék, melyben a hagyományos ízlésesen ötvöződik a modernnel.

BILKA IBERIC cserép
18.10.2017

Az IBERIC 0,45 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal.

Az IBERIC fémcserepet 29 matt és fényes színárnyalatban gyártjuk.

Az építménynek tökéletes díszkeretet biztosító profilmagasságával, valamint a cserépmodulok mindkét oldalon való átfedését lehetővé tevő újító összeillesztési rendszerével tűnik ki, mely jelentősen megkönnyíti a felszerelést és jelentősen csökkenti annak költségeit.

BILKA GOTIC cserép
08.09.2017

A GOTIC 0,45 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal.

A GOTIC fémcserepet 29 matt és fényes színárnyalatban gyártjuk, így gyakorlatilag bármilyen építményhez megtalálhatja a megfelelő tetőzetet.

Modern formájú és korszerű anyagokból készült, de a környező épületek építészeti stílusával is összhangban levő tetőzet kialakításához a GOTIC a tökéletes megoldás.

TV reklám BILKA 2017
01.08.2017

GrandeMat by BILKA
22.05.2017

30 év szín- és korrózióállósági garancia. A GrandeMat fémcserép kikészítés 8 színváltozatban kapható a CLASIC, BALCANIC, GOTIC, IBERIC, ROMANIC, RETRO PANEL modellek esetében. A GrandeMat különféle profilmélységű hullámlemez változatban is elérhető, és mind tetőfedésre, mind pedig falburkolásra is használható.

RETRO PANEL szerelési útmutató
06.03.2017

A RETRO PANEL tetőlemezek a tetőkészítés korszerű megoldását képviselik, de ugyanakkor a hagyományos tetők gyors és egyszerű alternatívájának tekinthetők. Megfelelő, biztonságos és tartós felszerelésük érdekében kövesse a rendelkezésre álló oktatóvideóban bemutatott lépéseket.