Sebastian Banciu – Director Comercial BILKA în 100 Tineri Manageri de Top

Sebastian Banciu si-a inceput activitatea in cadrul companiei inca de la infiintarea acesteia. Astfel in 2007 cand BILKA avea doar doi angajati, ocupa, la doar 20 de ani, funcția de director de vânzări. In 2012, odata cu cresterea echipei a fost numit director comercial.

In cei 9 ani de activitate, principala sa resposabilitate a fost cresterea, formarea si coordonarea echipei de vanzari. Totodata el este responsabil de cresterea retelei de distribuitori BILKA, ce a ajuns in prezent la peste 500 parteneri in toata tara. Activitatea sa in cadrul companiei a contribuit decisiv la cresteri anuale medii de 40% si o cota de piata de 28% in 2015.”Obiectivele pe care mi le-am stabilit pentru BILKA sunt pe termen lung. Chiar daca in cei 9 ani care au trecut de la infiintarea, BILKA a ajuns sa fie lider de piata la nivel national si un jucator important al economiei, consider ca suntem abia la începutul drumului si avem foarte multe planuri pe termen mediu si lung.

Daca in 9 ani am reusit la nivel national sa inregistram cresteri spectaculoase, cu siguranta peste 10 ani, cu experienta acumulata la nivel national, vom patrunde pe alte piete si vom inregistra performante comparabile cu cele din Romania. Peste 10 ani vad compania ca fiind un jucator important la nivel international, lider de piata cel putin regional. Este un obiectiv ambitios, dar realizabil dat fiind ca in acest sens am inceput sa facem primii pasi.” a precizat Sebastian Banciu