Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Cerere Oferta
Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi Blogul Bilka Vizitaţi Blogul Bilka

BILKA premiată pentru cea mai rapidă dezvoltare a unei companii din domeniul producției

05 Dec 2017

Revista Capital a sărbătorit 25 de ani de existență prin intermediul unei Gale în cadrul căreia au fost acordate premii pentru antreprenorii care au avut un aport major la dezvoltarea capitalismului în România.

Bilka, a primit premiul pentru cea mai rapidă dezvoltare a unei companii din domeniul producției.

„La mulţi ani, Capital! Eu consider că Bilka este încă la început de drum. Nu am făcut o atât de mare performanţă. Atunci când mă uit la rezultatele financiare ale partenerilor din străinătate şi văd cifre de afaceri de miliarde de euro îmi dau seama că suntem într-o fază incipientă. Trebuie însă să ţinem cont de mediul economic din care facem parte. Dacă ne raportăm la România, o cifră de afaceri de aproape 100 de milioane de euro este o performanţă obţinută într-un mediu destul de dezorganizat, fără reguli clare, sau cu unele care se schimbă de pe o zi pe alta. Îmi vin în minte cuvintele generalului Berthelot când a venit cu armata franceză în ajutorul celei române în primul război mondial. El a spus generalilor români: „Sunteţi admirabil de dezorganizaţi!" Cred că am rămas în acelaşi stadiu şi astăzi. Sperăm într-un mediu mai bun pe viitor", a declarat Horaţiu Țepeş la Gala Capital 25.

Detalii și aici: http://www.capital.ro/25-de-ani-de-capital-sarbatoriti-impreuna-cu-mediul-de-afaceri.html

Înapoi