Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Cerere Oferta
Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi Blogul Bilka Vizitaţi Blogul Bilka

Bilka TV

Țiglă metalică BILKA ROMANIC

30 noiembrie 2017

Țigla metalică BILKA ROMANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă sau mată.

Țigla metalică ROMANIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

 

Țiglă metalică BILKA CLASIC

29 noiembrie 2017

Țigla metalică BILKA CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă sau mată.

Modelul CLASIC se produce în 29 de nuanțe, mate sau lucioase. Acesta este cel mai des utilizat model, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial, fiind potrivit atât pentru clădirile mai vechi, cât și pentru cele noi, moderne.

 

Învelitoare metalică BILKA RETRO PANEL

24 noiembrie 2017

Învelitoarea metalică BILKA RETRO PANEL este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă sau mată.

Învelitoarea RETRO PANEL se produce în 29 de nuanțe, astfel încât este potrivită oricărui tip de acoperiș.

Sistem de îmbinare „click" a panourilor reprezintă o soluție modernă în domeniul acoperișurilor, permițând un montaj rapid și ușor.

Tiglă metalică BILKA BALCANIC

15 noiembrie 2017

Țigla BILKA BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă sau mată.

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect.

Modelul este potrivit pentru renovările clădirilor, dând un aspect elegant de conservare, dar și pentru cele moderne.

BILKA în campania România Fast Forward - reportaj realizat de Sergiu Voicu - Digi24

01 noiembrie 2017

Intreaga serie de reportaje realizate în campania România Fast Forward Digi24, aici: http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-fast-forward

 

Țiglă metalică BILKA IBERIC

18 octombrie 2017

Țigla BILKA IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică IBERIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Țiglă metalică BILKA GOTIC

08 septembrie 2017

Țigla BILKA GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică GOTIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Emisiune Smart Business - Cele mai recente planuri de dezvoltare ale companiei BILKA

24 august 2017

Smart Business este o emisiune care aduce în faţă reprezentanţii noii generaţii de antreprenori, cei care au avut curajul să dezvolte pe piaţa locală afaceri ieşite din tipar. Urmăriți ediția despre Bilka, în care sunt prezentate principalele evenimente din dezvoltarea companiei, dar și planurile pentru următorul deceniu.

Sursa video: 

http://www.businessmagazin.ro/smart-business/

Spot TV BILKA 2017

01 august 2017

Nu știm cum va fi peste 60 de ani, dar un lucru e sigur, acoperișul BILKA - tot ca acum va arăta!

Interviu ZF Live: Horațiu Țepeș despre BILKA si piata de acoperisuri in 2016

06 iulie 2017

BILKA, liderul pieței de acoperișuri, își menține și în primul semestru al anului 2017 trendul de creștere din anii anteriori, atingând afaceri de 147 milioane de lei, mai mult cu 54% față de aceeași perioadă a anului trecut.Rezultatele se datorează în principal creșterii cererii și proiectului investițional de 10 milioane de euro demarat de companie în 2014 și finalizat în 2016.

Finisaj GrandeMat by BILKA

22 mai 2017

30 de ani pentru caracteristicile de culoare și coroziune. Finisajul GrandeMat pentru țigla metalică este disponibil în 4 variante coloristice, pentru modelele CLASIC, BALCANIC, GOTIC, IBERIC, ROMANIC și RETRO PANEL. GrandeMat poate fi profilat și ca tablă cutată, cu diferite dimensiuni ale cutei, atât pentru acoperiș, cât și pentru pereți.

Ghid montaj RETRO PANEL

06 martie 2017

Panourile de acoperiș RETRO PANEL reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale. Pentru un montaj corect, sigur și de durată al acestei învelitorii, vă invităm să urmăriți pașii necesari, în ghidul video pe care vi-l punem la dispoziție.

BILKA - Cum se fabrică țigla metalică și sistemul complet pentru acoperiș

10 iunie 2016

O durată de viaţă şi o rezistenţă de invidiat sunt două dintre principalele avantaje ale ţiglei metalice, noua vedetă a pieţei româneşti a construcţiilor. Pentru a vedea ce este şi cum se produce ţigla metalică, vă invităm să vizionați procesul de fabricaţie al uneia una dintre cele mai moderne fabrici de profil din sud-estul Europei - BILKA.

Interviu ZF Live: Horațiu Țepeș despre evoluția BILKA și a pieței de acoperișuri

13 noiembrie 2015

BILKA estimează pentru acest an afaceri de 180 mil. lei. Horaţiu Țepeş simte o revigorare a pieţei construcţiilor în acest an, cu circa 10%, apreciind că pe nişa pe care activează el mai este mult loc de dezvoltare, privind comparativ la ţările din jur. Aflați mai multe în materialul Video.

Spot TV BILKA 2015

10 septembrie 2015

 

<

Interviu BILKA, la WS360: Piața revine din nou spre optimism.

01 mai 2015

Află care sunt principalele probleme cu care se confruntă piața construcțiilor în 2015, care sunt planurile BILKA pe piață și care a fost cheia succesului în business urmărind emisiunea Wall-Street 360.

Capital TV - Oameni de Top

25 iunie 2014

Invitat în studioul Capital TV, Horațiu Țepeș, proprietar BILKA, vorbește despre secretul succesului companiei pe care o deține și o conduce. Forța de muncă, voința și caracterul sunt doar câteva dintre trasăturile pe care echipa BILKA le are, echipă care a condus compania în fruntea producătorilor români de acoperișuri.

Despre pașii câștigători dar și despre viitorul BILKA aflați mai multe în materialul Video.

Interviu ZF Live cu Horațiu Țepeș, proprietarul BILKA

30 mai 2014

VIDEO ZF Live. "Sperăm ca până în 2020 să ne creştem businessul de 10 ori". Vizionați materialul video cu înregistrarea emisiunii ZF Live.

Fabrica BILKA Brasov

20 decembrie 2013

Reportajul realizat de TV Făgăraș și difuzat în cadrul emisiunii Familia Acasă ne prezintă fabrica BILKA de la Brașov, procesul de producție și un interviu exclusiv cu Horațiu Țepeș, proprietarul BILKA. Cum a ajuns BILKA în doar câțiva ani liderul pieței de acoperișuri care până nu demult era dominată de concerne străine, aflați în materialul video.

Capital TV - Linii de dialog

15 octombrie 2013

Vă invităm să vizionați reportajul realizat de echipa Capital TV la fabrica BILKA din Brașov. Despre producția companiei dar și despre cum a luat naștere BILKA aflați în materialul video.

Înapoi