BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial

BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial

BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial

BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial
BILKA - Tigla, Tigla metalica, Sistem pluvial
Limba Romana Limba Romana English Ukrainian Slovakian Bulgarian Hungarian Russian

Companie

BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct.

BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.

Compania BilkaIdeea de la care s-a pornit in urma cu 6 ani, a fost aceea ca produsul trebuie conceput, produs, ambalat si distribuit intr-un mod cat mai efficient, in privinta costului.

Insa, pentru o reusita garantata s-a inteles faptul ca personalul si sistemul automatizat trebuie sa lucreze in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

Materia prima folosita este la cel mai inalt standard:

  • grosime: 0,50 mm - 0,80 mm;
  • acoperire de zinc: Z200 - Z275 g/mp;
  • acoperire vopsea poliesterica: 25 µm - 200 µm.

Furnizori principali: ArcelorMittal si SSAB Swedish Steel.

Productia este orientata in functie de comenzi, de aceea, lungimea panourilor se executa in functie de necesitatile clientului, astfel incat pierderile de material sa fie minime.

BILKA asigura gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare.

Bilka ProductieDeoarece calitatea produsului final depinde in primul rand de materialele folosite la realizarea lui, trebuie acordata atentie maxima alegerii acestor materiale. La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica, fabricate sub emblema BILKA , se acorda 10 ani de garantie impotriva coroziunii. Aceasta perioada este in plus garantata si de combinatele producatoare de materie prima. In functie si de conditiile atmosferice , durata minima de viata a acestor produse este estimata la 50-60 de ani.
Pentru ca eventualele reclamatii sa poata fi acceptate trebuiesc respectate conditiile stabilite in certificatul de garantie.

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta. Prin urmare, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul architectonic al acesteia.
Exista libertate deplina la alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, doua variante de acoperire finala, cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

Jgheaburi si burlane metalice Tigla metalica

Home :: Companie :: Portofoliu :: Documentatie :: Comunicate :: Cariere :: Contact

Copyright © 2015 Bilka. All right reserved. Powered by Expert Online | ANPC